Tenisi Vans ieftini pentru fete. Cele mai noi modele de adidasi

Puține mărci de pantofi au ceea ce este necesar pentru a deveni populare; multe trec doar printr-o fază de celebritate și dispar repede din scenă.

Nu la fel cu Vans, marca de incaltaminte din California. Pantofii Vans știu să inspire, să satisfacă gusturile individuale ale generațiilor și sunt o alegere perfectă în orice situație.

Eticheta vine chiar cu îmbrăcăminte și accesorii – dar accentul nostru principal este pus pe modelele de pantofi de zi cu zi. Pantofii moderni de la compania Vans fac parte integrantă din magazinul nostru online din Romania și, cu modelele lor casual, adaugă o nota fresh gamei noastre.

În 1966, Paul van Doren și partenerii săi au deschis primul magazin Vans din America, unde au oferit modele special concepute pentru sporturile de stradă de skateboarding și BMX.

Sneakersii se caracterizează prin talpa lor stabilă, care poate fi găsită în toate variantele de model ale mărcii. În zilele noastre, tenisii nu sunt considerati niste pantofi sport veritabili si se poartă cu aspect casual în viața de zi cu zi.

Brandul Vans oferă adidași pentru întreaga familie, care vin în multe forme și culori diferite. Adidașii decupați, de exemplu, sunt deosebit de buni la susținerea gleznei.

Talpa albă groasă a Vans, la fel ca forma rotundă, a devenit o marcă comercială și este cunoscută și iubită în întreaga lume astăzi. Suntem foarte încântați că acum puteți cumpăra marca Vans de la noi și sperăm să vă bucurați de cumpărături.

Diferite modele de pantofi de la marca trend

Modelul este cunoscut sub numele de „pantof de stil de viață” și este, de asemenea, foarte popular în scena punk și skater.

Tabla de sah este unul dintre elementele reprezentative ale adidasilor si tenisilor Vanse remarcata datorită modelului lor nu tocmai subtil în carouri în alb și negru. Sunt originalele, între timp pantofii cu carouri sunt disponibili și în alte culori.

Marca își vinde pantofii sub sloganul „de pe perete” – termenul înseamnă ceva de genul „nebun”, deși cu siguranță nu ar trebui considerat nebun să porți pantofi confortabili, durabili și moderni.

Vă oferim o gamă largă de pantofi Vans aici, în magazinul online, care sunt pur și simplu pantofii casual perfecti pentru femei, bărbați și copii. Culori diferite, toate dimensiunile comune, cu sau fără șireturi de pantofi – ce mai puteți cere?

Adidașii Vans stabilesc noi standarde

Varietatea de aici din magazinul online Vans este imensă – ce model ar trebui să alegeți? Și de unde provin pantofii Vans? Ce te face atât de special încât a devenit un trend?

Odată, în 1966, primul magazin Vans a fost deschis de Paul van Doren și partenerii săi în Anaheim, California. A existat „Sk8-Hi”, un pantof unic în lume și care a fost conceput doar pentru skateboarding. Asemănător ca aspect cu bine cunoscutele Chucks, dar mult mai stabil și mai robust.

Acest pantof a stabilit noi standarde în ceea ce privește adecvarea pentru utilizarea de zi cu zi, design și a devenit în curând cel mai popular pantof de pe scenă.

De aici a trecut la picioarele non-patinatorilor, prin care patinatorii înșiși au adus o contribuție decisivă la succesul pantofului. Cererea a fost atât de mare încât primele modele în două tonuri au ajuns pe piață în 1976.

Stabilitatea și durabilitatea au fost deosebit de ridicate de la început. Tălpile au oferit o aderență bună, fără o abraziune mare – această calitate a stârnit scena skaterului și a făcut ca tot mai multe persoane sa afle despre Vans.

Astăzi aceștia sunt pantofi cult cu o valoare de recunoaștere ridicată și oricine dorește să cumpere Vans se va regăsi în companie bună cu numeroși adepți ai mărcii.

Adidașii Vans stabilesc noi standarde

Varietatea de aici din magazinul online Vans este imensă – ce model ar trebui să alegeți? Și de unde provin pantofii Vans? Ce te face atât de special încât a devenit un cult?

Varietatea culorilor pantofilor cult de astăzi este la fel de mare ca și selecția de modele, astfel încât cea potrivită poate fi găsită pentru fiecare preferință de culoare.

Pantofi de damă Vans în toate culorile – ca versiune ușoară, prietenoasă, în „culori de fete” tipice, în tonuri subtile – sau pantofi bărbătești Vans în albastru sau gri, în maro sau roșu – sau pantofi pentru copii Vans în culori vesele și luminoase: pentru toate Vans -Ventilatoare este varianta potrivită de culoare.

Oricine alege Vans ca adidași este întotdeauna bine sfătuit în materie de modă. În orice caz, îmbrăcămintea casual perfectă poate fi pusă împreună cu astfel de încălțăminte casual și, prin urmare, este logic pentru toți că adidașii Vans, cum ar fi versiunea pentru femei sau adidașii pentru copii Vans, au devenit bestselleruri absolute.

Pantofii vor putea, probabil, să se mențină în această poziție pentru o perioadă de timp, deoarece odată ce ești fan al mărcii, probabil că vei rămâne întotdeauna așa.

Lucrul drăguț despre asta: nimeni nu trebuie să-și strângă skateboard-ul sub braț și să nu facă sarituri,daca este la un nivel amator.

Incălțămintile Vans s-au stabilit de mult timp în timpul liber și sunt chiar în birouri unde oamenii sunt creativi și îmbrăcați de obicei puțin mai lejer.

Dacă aveți un stil casual, nu puteți evita brandul cult – și având în vedere calitatea și confortul, nici nu ar trebui!