Haine de lana merinos. Bluze si imbracaminte calduroasa

  • Smartwool: șosete din lână de înaltă calitate din 1994

Marca Smartwool a fost fondată în 1994 de instructorii de schi Peter și Patty Duke în Steamboat Springs, Colorado, în 2005 compania a fost preluată de Timberland și din 2011 Smartwool este o filială a VF Corporation.

Marca este cunoscută mai ales pentru producția de șosete de înaltă calitate din lână merinos, prin care compania se străduiește să acționeze cât mai durabil, ecologic și conștient de bunăstarea animalelor.

De exemplu, în 2005, Smartwool a implementat cerința ca furnizorii de lână din Noua Zeelandă să nu mai muleze. În plus, compania a creat un concept durabil cu propriile resturi de lână merino care se concentrează pe reducerea deșeurilor și reutilizarea materialelor.

Haine calduroase datorită lânii merinos

Lana Merino este un material natural extrem de funcțional și este utilizat în principal de Smartwool în domeniul producției de șosete. Lana Merino are proprietăți izolante extrem de bune, este respirabilă și transportă umezeala către exterior.

Ideal pentru cei care călătoresc mult, cărora le place să fie afară și doresc să fie îmbrăcați în înaltă calitate și funcțional. Lâna are un efect de răcire în zilele calde și încălzire în zilele reci – așa că șosetele de la Smartwool sunt potrivite pentru întregul an și pentru multe domenii de utilizare.

Colecțiile oferă, de asemenea, produse pentru întreaga familie și linii separate pentru femei, bărbați și copii. Smartwool este cunoscut în special pentru stratul său de bază merino, care stă la baza multor articole de îmbrăcăminte.

În acest proces de fabricație, lungimi mari de țesături sunt tăiate în modele precise, care va fi cusută mai târziu. Rezidurile mici care rămân din această tăiere sunt reutilizate în producție.

Durabil, neobosit și eficient: imbracamintea de lana, mereu în căutarea inovațiilor

Compania Smartwool nu reprezintă doar produse durabile și robuste, ci și o filozofie a companiei care este determinată de valori. Pe lângă faptul că se străduiește să pună în aplicare idei inovatoare și să livreze produse noi, de înaltă calitate pentru sport și timp liber, Smartwool funcționează cât mai durabil și eficient posibil.

Transparența muncii, de la schimbul prin lanțul de aprovizionare, este extrem de importantă aici. Smartwool se bazează pe încrederea în munca proprie și pe relațiile de lungă durată cu clienții și furnizorii.

Protejarea mediului este un obiectiv care se reflectă și în producția de îmbrăcăminte de exterior de înaltă calitate. Cu Smartwool, natura ar trebui să poată fi experimentată, atât prin intermediul unui produs natural, cât și cu sprijin în toate activitățile în aer liber pe care le desfășurați dvs. și familia dvs.

Selecția largă de șosete pentru multe zone facilitează luarea în considerare a culorilor preferate sau a cererilor speciale. Fie că înălțimea sosetei este medie sau mare este o chestiune de gust și o chestiune de utilizare dorită, multe modele au, de asemenea, caracteristici excelente, cum ar fi inserțiile respirabile.

Lâna merino care protejează pielea și țesăturile amestecate ale produselor Smartwool sunt, de asemenea, extrem de confortabile.

Ghete de schi pentru performanțe maxime și plăcere fără compromisuri a sporturilor de iarnă

În 1939, compania Nordica a început ca o fabrică de încălțăminte casual. Fondatorii Adriano și Oddone Vaccari au mutat accentul mărcii asupra cizmelor de schi după război. În anii următori compania a devenit o adresă căutată în schi.

Nu în ultimul rând pentru că produsele au fost purtate la campionatele mondiale din 1950. Dar cizmele de schi se dezvoltă și la nivel funcțional, astfel încât, de exemplu, catarama este introdusă ca sistem de fixare și materialul superior din piele este înlocuit cu materiale mai dure.

Modernizarea în curs de desfășurare aduce în companie noi mașini și tehnologii de fabricație, motiv pentru care produsele Nordica obțin performanțe din ce în ce mai bune. Astăzi gama mărcii include nu doar cizme de schi, ci și schiuri pe pârtie.

Detalii tehnice despre ghetele de iarnă

Performanță maximă, calitate ridicată și confortul ridicat se reunesc în fiecare produs Nordica pentru a satisface cele mai înalte cerințe. Cizmele de schi sunt împărțite în diferite categorii, astfel încât sunt disponibile modele pentru schiori avansați, femei și copii, precum și așa-numitele variante „All Mountain”.

Chiar dacă tehnologiile și funcțiile variază de la pantof la pantof, aproape toate au căptușeala termoizolantă PrimaLoft. Oferă un nivel foarte ridicat de protecție termică și respirabilitate plăcută. Modelele pentru schiorii avansați impresionează prin stabilitatea ridicată și pantofii interiori speciali care asigură un confort maxim și performanțe superioare pe pârtii.

Cizmele de schi Nordica cu o potrivire specifică pentru femei asigură o ținere sigură, în timp ce variantele pentru copii cu o protecție potrivită pentru copii, căptușelile flexibile și confortabile se potrivesc pentru potrivirea corectă.

Toate modelele Nordica au un sistem de blocare sofisticat și stabil. De la catarame reglabile Spine-Tech și elemente de fixare Velcro pe marginea axului la catarame ușoare din aluminiu și curele Velcro la catarame micro-reglabile și curele de putere, marca oferă o varietate de opțiuni de fixare pentru diferite nevoi și gusturi.

Selecție de echipamente și culori

De asemenea, puteți obține echipamentul potrivit de la Nordica.

Rucsacurile practice oferă suficient spațiu de depozitare pentru ghetele de schi cu un compartiment principal mare. Puteți aranja în siguranță orice altceva, de la mănuși la ochelari, în două buzunare laterale spațioase și un buzunar frontal.

Și, astfel încât geanta să fie confortabilă de transportat, curelele și mânerele asigură nivelul potrivit de confort. Vă păstrați schiurile într-una dintre gențile de schi. În plus față de un fermoar cu lungime completă, acestea au o curea de umăr reglabilă, căptușită, astfel încât să puteți transporta totul pe pante perfect.

În ceea ce privește designul, marca se bazează tot mai mult pe culorile mărcii roșu și negru. Dar sunt disponibile și cizme și schiuri de la Nordica albe, verzi, gri, portocalii și albastre, dacă este necesar.