Magazin online Lotto. Echipamente pentru sportivi in Romania

LOTTO: PRODUCĂTOR DE ARTICOLE SPORTIVE TRADIȚIONALE DIN ITALIA

Marca Lotto aparține Lotto Sport Italia SpA, un producător italian de articole sportive cu o tradiție îndelungată. Compania a fost fondată în iunie 1973 și combină mai multe mărci sub un singur acoperiș – în ansamblu un portofoliu larg de produse, extrem de cunoscut și popular atât în ​​segmentele de tenis, cât și de fotbal.

Compania a fost inițial o afacere de familie, fondată de familia Caberlotto, care și-au făcut deja un nume ca proprietari ai echipei de fotbal FBC Treviso. Inițial, accentul a fost pus pe pantofi de tenis, mai târziu pe alte sporturi cu mingea, cum ar fi baschet, fotbal și volei. Brandul Lotto a avut rapid un succes atât de mare încât la mijlocul anilor 1980 a fost reprezentat în peste 60 de țări.

LOTTO: PANTOFI, HAINE DE ANTRENAMENT ȘI OBIECTE DE STIL DE VIAȚĂ

De-a lungul timpului, portofoliul de produse Lotto a continuat să crească, astfel încât astăzi, pe lângă îmbrăcăminte și încălțăminte de antrenament de înaltă calitate, sunt oferite și câteva articole de stil de viață – o întreagă lume a mărcii care se extinde peste sporturile consacrate.

Lotto este, de asemenea, cunoscut pentru sponsorizarea extinsă a jucătorilor cunoscuți la nivel internațional și a echipelor întregi. Jucători precum Boris Becker au câștigat turnee majore purtând echipament de la Lotto.

Compania inițial administrată de o familie a fost preluată în 1999 de mai mulți oameni de afaceri, conduși de Andrea Tomat. În anii care au urmat, nu numai că a fost extins portofoliul de produse, dar și în 2006 a fost preluat un alt brand sub umbrela Lotto-Sport Italia SpA – Etonic.

Marca a câștigat, de asemenea, un punct de sprijin în golf, bowling și sectoare de mers pe jos, prin care popularitatea și nivelul de conștientizare ar putea fi din nou crescute.

În plus față de îmbrăcăminte și încălțăminte de antrenament, gama Lotto include și produse de stil de viață pentru grupuri țintă cu discernământ. Un exemplu este tricoul exclusiv de echipă al diferitelor cluburi – perfect pentru propriul antrenament.

LIDER ÎN MULTE DOMENII: LOTTO FURNIZEAZĂ ECHIPAMENTE COMPLETE EXCELENTE

Oricine cumpără produse marca Lotto se bazează pe calitate și conștientizare a mărcii. Lotto este susținută de decenii de know-how, o structură puternică de vânzări și un accent pe materiale de înaltă calitate care asigură durabilitatea și robustețea modelelor.

Ne este este cunoscut că numeroși sportivi cunoscuți se bazează pe numele de Lotto: Nu numai cluburile germane din Bundesliga, echipele de fotbal cunoscute din Austria și Costa Rica joaca și ele sub acest nume.

De asemenea, puteți găsi echipament complet în alte sporturi, dar mai presus de toate sunt cele pentru tenisul. Nu numai jucătorii de top precum Kevin Anderson sau David Ferrer rămân fideli mărcii, Lotto este, de asemenea, unul dintre echipamentele deseori recomandate în sectorul semiprofesional.

NOUA ERĂ: MODUL ÎN CARE A CUCERIT LUMEA

Marca de șepci New Era este un adevărat cult. De la sportivi la muzicieni și artiști, toți cei care doresc să pună ultimele nuanțe în look-ul lor urban casual își doresc aceste șepci de baseball.

New Era a fost fondată în 1920 de Erhardt Koch, care a emigrat în America din Germania. Doi ani mai târziu, fiul fondatorului, Harold Koch, s-a alăturat afacerii de familie și s-a născut numele New Era.

Odată cu apariția baseball-ului, marca a obținut, de asemenea, un impuls, deoarece a produs primele sale șepci de baseball pentru echipele locale. În ciuda experienței sale sportive, fie în baseball ca echipament oficial, în baschet sau în scena skaterilor, marca este acum răspândită, în special în scena hip hop. Pe lângă sepci pentru bărbați, femei și copii, New Era produce acum și îmbrăcăminte.

  • Sapca NEW ERA ieftina

New Era vă oferă o gamă întreagă de, pălării și șepci, astfel încât să aveți la dispoziție articole pentru acoperirea capului potrivite pentru orice gust.

Mai presus de toate, sepcile sunt încă în centrul New Era. Modelul 59fifty, care se caracterizează printr-un bord plat, un cozoroc dreapt, orificii de ventilație în partea superioară a capului și un spate închis, este unul dintre bestseller-urile New Era.

Mărimi diferite, fiecare diferind doar cu un centimetru, asigură potrivirea potrivită. Un alt sapca clasic este 39thirty, care iese în evidență de celelalte modele prin vârful curbat. Alte variante de sepci din gamă sunt sepcile pentru camionete, care au o inserție de plasă care începe de la mijlocul capacului și se extinde până la partea din spate a capului.

Sepcile snapback au așa-numita coadă de cal, o deschidere în partea din spate a capului cu o bandă de cauciuc care se poate modifica in functie de dimensiunea capului.

Sepcile Flexfit, pe de altă parte, au o bandă elastică integrată în marginea inferioară, în interiorul capacului. Găurile de aer brodate din partea de sus a capului și butonul caracteristic din mijloc sunt aceleași la toate modelele de sepci.

NOUA ERĂ: PENTRU ASPECT INDIVIDUAL

Datorită logo-urilor de pe sapca New Era, vă puteți redefini stilul personal. Pentru că, indiferent dacă este orizontul Berlinului sau Hamburgului, emblema unei echipe de baschet din SUA sau logo-ul Star Wars, broderia de pe șepci din New Era provoacă senzație.

Pentru a completa aspectul de agrement urban, ar trebui să îmbraci blugi sau pantaloni casual, să porți o pereche de adidași la modă și să o combini cu o sapca confortabilă New Era.