Haine potrivite la munte. Tinute casual de vacanta

SPECIALISTUL ÎN MĂNUȘI, ÎMBRĂCĂMINTE PENTRU BICICLETE ȘI ZĂPADĂ

Marca Ziener are trei categorii: îmbrăcăminte pentru biciclete, îmbrăcăminte pentru sporturile de iarnă și mănuși. Iar funcționalitatea joacă un rol important în toate cele trei domenii.

Moda pe care o porți în timpul activităților ar trebui să fie foarte eleganta, ar trebui să te simți confortabil în ea și nimic nu ar trebui să te strângă. Îmbrăcămintea trebuie să fie, de asemenea, respirabilă și să nu te facă să transpiri prea repede.

Mai ales cei cărora le place să fie afară, chiar și pe vreme rea, se concentrează pe produse rezistente la vânt și impermeabile. Ziener combină toate acestea în hainele sale, dar acordă întotdeauna o mare importanță unui aspect atrăgător și a unor materiale care pur și simplu se simt bine pe piele. În gamă veți găsi modă pentru sportivi de toate vârstele.

  • INOVAȚIILE TEHNICE ÎNTÂLNESC MULT STIL

Ziener are sediul în Oberammergau în Bavaria Superioară și este o adevărată companie tradițională. Este condus de Franz Ziener și Frank Burig în a treia generație și este unul dintre liderii pieței în domeniul mănușilor pentru sporturi de iarnă din Europa.

Chiar dacă accentul se pune adesea pe mănuși, Ziener și-a extins rapid gama și acum vinde alte articole de îmbrăcăminte de la pălării la jachete. Acordăm întotdeauna atenție inovației, dar nu lăsăm niciodată din vedere designul elegant.

Pentru a se asigura că nevoile sportivilor pot fi satisfăcute pe deplin, compania lucrează îndeaproape cu sportivi profesioniști – și cu mare succes. Ziener este marca pentru Asociația Germană de Schi (DSV), al Asociației germane a instructorilor de schi (DSLV) și al Departamentului Nordic al Asociației Austriece de schi (ÖSV). 

ÎNARMAT DIN CAP PÂNĂ ÎN PICIOARE ÎMPOTRIVA VÂNTULUI ȘI A VREMII

Ziener este cel mai bine cunoscut pentru mănușile sale de schi și veți găsi o selecție largă în gamă. Ce au în comun: sunt rezistente vant si apă și vin cu tehnologia Aquashield. Sunt antiderapante și reglabile cu un dispozitiv de fixare cu velcro pentru a asigura o fixare sigură.

În plus, interiorul este echipat cu lână moale. Drept urmare, acestea nu numai că te mențin minunat de cald, dar sunt și foarte confortabile. Ambele mănuși pot fi atașate una cu cealaltă folosind un cârlig. Dar mănușile sunt, desigur, doar o mică parte din gama Ziener.

Silueta memorabilă a Volkswagen T1 este chipul marcii Van One, marca care a fost fondată de Kai Enseleit în 2014 pe Fehmarn. Chiar și surferi pasionați, Enseleit a dorit să creeze un brand care emană o sete de aventură, libertate și eleganta sportiva.

Gama largă Van One este, prin urmare, prevăzută cu o paletă de culori exclusivă și se concentrează pe cămăși casual, hanorace, pulovere și pantaloni de jogging, cu iconicul Bulli ca imprimeu frontal.

Desigur, există și alte accesorii, precum poncho-uri de plajă de înaltă calitate și practice, din pânză moale, care îți fac ziua la plajă puțin mai plăcută și mai confortabilă. Un aspect ușor spălat – colorant cu nuante reci – este nou în gamă și extrem de popular.

  • CASUAL, SPORTIV, UȘOR DE COMBINAT

Modelele Van One se caracterizează mai presus de toate printr-o croială practică și foarte confortabilă, ideală pentru surferii obișnuiți. Cămașele, de exemplu, nu sunt doar un must-have pentru fanii Bulli, elemente de bază ideale pentru un stil cool de îmbrăcăminte de stradă și un aspect surfer și vin în bumbac de înaltă calitate, cu un aspect moale și un aspect extraordinar.

O bandă moale pentru gât asigură un confort sporit, iar marca interioară satinată cu licență VW și imprimarea frontală mare sunt, desigur, un adevărat trand.

Licențiat oficial de Volkswagen și proiectat fidel originalului, puteți vedea cu adevărat atenția la detalii în produse. Nu numai că există experți reali care lucrează aici, ci și fanii Bulli care surprind cu atitudinea incomparabilă față de viață.

Aveți nevoie de mult pentru o zi la plajă sau pentru camping în aer liber: Oricine iubește libertatea și apreciază sentimentul de aventură incomparabil pe care îl evocă clasicii precum VW Bulli, simțiți-vă ca să stați lângă foc sau să priviți stelele seara, înfășurati într-un sac de dormit.

Cu Van One ai alături o marca care se potrivește cu toate și îți oferă exact acel sentiment. Cu un design minunat, care este mult mai mult decât cool și cu produse grozave care oferă confort și sunt casual.

Pe lângă cămășile deja prezentate, gama de produse include și hanorace de înaltă calitate, care sunt perfecte atunci când vremea devine puțin mai răcoroasă seara sau când vrei să te încălzești după mult timp în apă.

Van One este, prin urmare, o etichetă de petrecere a timpului liber ideală pentru aventurieri.