Haine de blana naturala. Modele calduroase ca in Rusia

De la paltoane de blană pentru femei până la jachete pentru femei cu guler de blană – veți găsi aici gama noastră de îmbrăcăminte de blană pentru femei.

Blândețea și căldura blănurilor îi va mulțumi pe mulți, aceste proprietăți vor deveni un must-have absolut în urmatoarele zile de iarnă: vei avea o deosebita placere sa mergi la o plimbare in zilele friguroase de iarna, deoarece modelele noastre iti vor oferi confortul scontat.

Ca simbol al puterii, al succesului social, al eleganței și, nu în ultimul rând, al senzualității, îmbrăcămintea din blană poate arăta simplu și clasic, dar și șic și atrăgător.

Gama noastră constă din blană de iepure naturala, blana de oaie, blană de raton – dar puteți folosi și blană sintetică, devenita foarte polulara in zilele noastre in randul persoanelor de toate varstele.

Blănurile îmbracate de femei sunt foarte la modă pe tot parcursul sezonului de iarnă – așa că nu ezitați să căutați și să vă găsiți haina de blana care va reprezinta, alături de noi.

Avem peste 100 de produse interesante în diferite culori, materiale diferite, mărci diferite la cele mai bune prețuri și pentru toate gusturile!

Vă oferim blănurile noastre la cele mai bune prețuri accesibile pe tot parcursul anului. Pentru toate fashionistele: primim în mod regulat noi colecții și astfel vă garantăm un aspect extrem de la modă.

Livrarea noastră este rapidă și gratuită, iar metodele noastre de plată sunt sigure si diverse, de asemenea, ai opțiunea de returnare gratuită în cazul in care te razgandesti.

Fie că este vorba de blană naturala sau blană sintetică – blana nu a fost niciodată atât de relevantă ca și astăzi! Știați că există o modalitate ușoară de a face diferența între blana reală de origine animală și blana sintetică?

Tot ce trebuie să faceți este sa intepati cu un ac mic stratul exterior al blanii – nu vă faceți griji, nu vă veți deteriora blana, indiferent de calitate.

Dacă acul trece fără probleme, blana existentă este blană artificială, care este de o calitate inferioara. Dacă acul întâmpină o rezistență mai puternică, este blana naturala.

Designerii au eliminat reputația hainei de blană cu croieli ultra-moderne și culori atrăgătoare, care vor fi pe placul tuturor fashionistelor.

Multe mărci de top actuale au înțeles, de asemenea, acest lucru, oferind modelele lor de blană în diferite culori.

Blănurile nu mai sunt rezervate doar inaltei burghezii, ci intampina din ce în ce mai mulți tineri fani ai modei.

Varietatea modelelor de blană vă oferă o gamă largă. De la articole de îmbrăcăminte foarte moi și ușoare, până la articole de îmbrăcăminte mai groase imblanite pe interior.

Dacă ești pasionat de blană, dar ți se pare greu de întreținut acest material, aici puteți citi ce aveți nevoie pentru a o îngriji:

Pentru a vă curăța haina de blana, utilizați o cârpă ușor umedă înmuiată în terebentină si cu ea vă puteți curăța blana, apoi lăsați haina să se usuce.

Curățarea interioara – dacă este detașabilă – se poate face conform instrucțiunilor de curățare. Când căptușeala interioară este cusută de blană, întoarceți partea de blană spre interior și prăfuiți căptușeala interioară cu un amestec de talc și bicarbonat și lăsați-o să acționeze câteva ore.

Apoi scuturati bine îmbrăcămintea pentru a îndepărta amestecul de talc-bicarbonat. Dacă doriți să evitați deteriorarea blănii, puneți-o în congelator, iar datorită temperaturii scazute, firele de blană se intaresc.

La fel ca pielea, blana este un material organic care reacționează fiind in contact cu mediului. Trebuie să respectați anumite condiții de depozitare, astfel încât geaca de blugi cu blana să nu-și piardă din frumusețe.

Aveți grijă să nu vă expuneți blana la soare; acest lucru vă poate decolora sau îngălbeni blana. Alegerea unui înveliș de protecție este, de asemenea, obligatorie.

Vă recomandăm un înveliș ușor din bumbac pentru a evita orice reacție la rezidurile produselor chimice dintr-un înveliș din plastic, care ar putea deteriora blana.

Blana, ca și pielea, îmbătrânesc și își pierd mobilitatea. Există câteva trucuri pentru a le mentine fără a fi nevoie să apelați la un profesionist.

Vă oferim și modele din piele tăbăcită vegetal, adică fără taninuri chimice. Pentru noi este important ca pielea pe care o oferim să provină din surse controlate.

Dacă tindeți spre blana sintetică, ar trebui să știți că blănurile sintetice oferite astăzi sunt de o calitate similară cu cele de origine animală. La fel de elegante, au exact aceleași proprietăți ca blana animalelor, cu avantajul că sunt mai ușor de îngrijit și mai ieftin.

Atenție, hainele elegante de blană pentru femei sunt populare nu numai în înalta societate. Cu toate acestea, oricine crede că hainele de blană sunt utile numai pentru evenimentele cochete de seară greșesc, deoarece noi vă aratăm trei paltoane de blană diferite și modul în care le puteți face sa fie potrivite pentru stilul de stradă.

Blana de miel persan

Blana de miel persan aparține clasei regale de blănuri. Textura sa, în special, îl deosebește de alte piei, deoarece părul persan este scurt și creț. Culoarea acestei haine de blană pentru femei este în mare parte neagră și arată deosebit de dezinvoltă in conbinatie cu blugi rupti de culoare albastru deschis. Adăugați o pereche de adidași de culoare inchisa și look-ul street style este gata.

Geaca de blana de nurca

Blana de nurca este considerata a fi blana de cea mai bună calitate pe întreaga piață. În funcție de regiune, vine în diferite tonuri și nuanțe, dar maro închis este cea mai cunoscută culoare. Pantalonii din piele rock din piele netedă și un tricou simplu sunt recomandați ca piese combinate pentru această haină de blană pentru femei. În cele din urmă, look-ului tău îi lipsește doar un colier strălucitor și câteva inele.

Blana de iepure

Blana de iepure este alternativa ieftină față de celelalte două variante de blanuri pentru femei. Blana iepurelui este adesea colorată, astfel încât nu poate fi deosebită de alte tipuri de blană. O culoare albă cremoasă este considerată deosebit de nobilă și specială. Pentru a obține potențialul său de stil de stradă, puteți combina o fustă colorată și o pereche de Dr. Martens.

Desigur, există și o alternativă pentru iubitorii de animale: în zilele noastre, blana artificială este mai frecvent cunoscută sub numele de „blană sintetica” și tocmai acestea sunt în creștere.

Cu paltoanele de blană artificiala pentru femei realizate din acest material prietenos poti salva foarte multe animale si poti trai linistit cu constiinta impacata.